Sfeerfoto woonwijk

V&V Vastgoed. Uw vastgoedportefeuille in goede handen.

Welkom bij V&V Vastgoed

Het dagelijks beheer van verschillende vastgoedobjecten kan een hele zorg zijn. V&V Beheer neemt graag alle zorg uit handen. Dan geniet jij van alle voordelen van de investering in vastgoed, terwijl wij op de achtergrond de werkzaamheden verrichten.  Denk hierbij aan ‘t zoeken en screening van nieuwe huurders, opstellen van huurovereenkomsten, het bijhouden van de financiële administratie en het onderhoud aan de objecten. We hebben uiteraard kennis van zaken over de fiscale vraagstukken die komen kijken bij het bezitten van vastgoed.

V&V Vastgoed staat voor persoonlijk aandacht en maatwerk. Jij bepaalt dus zelf wat je aan ons wilt overlaten. Jouw vastgoed, onze zorg.

De diensten van V&V Vastgoed

Hieronder treft je een overzicht van de diensten die V&V Vastgoed levert. Zo is het mogelijk om je eigen pakket samen te stellen. Automatisch krijgt je ook toegang tot onze online portal waar je via onze website 24/7 kunt inloggen om zo alle relevante informatie met betrekking tot je portefeuille te kunnen zien. (Exploitatiebegrotingen, onderhoudsmeldingen, eventuele huurachterstanden etc.)

Mocht iets ontbreken of heb je een andere vraag, dan kunt je altijd contact met ons opnemen waarna we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Ons werkgebied

Noord-Limburg | Midden-Limburg | Zuid-Limburg | Regio Eindhoven

Logo VastgoedproLogo NRVTLogo NWWIFunda logo